Európa háborúban áll! A főszervező beszámolója a brüsszeli demonstrációról!

 

Május 18-án Brüsszelben a Plaz de Meeuw-ről indulva tartottuk immár a második nemzetközi patrióta demonstrációnkat. Vonulásunk során sok európai ember igényét kiáltottuk bele a brüsszeli éterbe: A Defend Hungary, Defend Europe, a megmozdulásunk lényegét, a We Are Europe az identitásunkat a Refugees go Home pedig mindannyiunk óhaját fejezte ki. A zászlókkal, molinókkal vonuló hazafiak kígyózó sora a Place du Luxembourg téren állt meg. Itt tartottuk meg az Európa Parlament épülete előtti téren az EU migrációs politikája elleni kiállásunkat. Horvát, osztrák, német, flamand, vallon, lengyel, holland, görög és persze magyar bajtársakkal együtt tettünk hitet a Nemzetek Európája mellett. A tiltakozásunkon többek között a Hír TV és az Euronews kamerái is forogtak.

 

Bár sok országból jöttünk össze, de mindannyian éreztük, hogy a közös eszmeiségünk miatt gyakorlatilag testvérnépek vagyunk. Mi vagyunk Európa örökösei és éppen ezért nem akarunk európai egyesült államokat. Nem adjuk oda örökségünket, a saját szülőföldünket ázsiai és afrikai bevándorlóknak. Bár többféleképpen szólaltunk meg, de mindannyian a szabadság nyelvét beszéltük. Minden szónok körbejárta a migráció problémáját. Minden náció az ő országában tapasztalt dolgokról beszélt, arról hogy mennyi problémába ütköznek a gazdasági és területfoglaló migránsok miatt. Szinte kivétel nélkül mindenki kiemelte Magyarország vezető szerepét a kontinensfoglalókkal szemben. Mindenki méltatta hazánk pozitív szerepét ebben az élet-halál küzdelemben.

 

Mindenki megfogalmazta azt, hogy harcolnunk kell minden fronton, mert csak akkor van esélyünk és jövőnk. Az esemény végeztél a Csíki sör által felajánlott komló levét hörpintgettük közösen. Minden barátunk nagyon örült ennek a magyaros vendéglátásnak, amit ott a téren szerviroztunk nekik. Brüsszelben is igyekeztünk házigazdaként viselkedni. Sok segítséget kaptunk a külföldi bajtársaktól. A hangtechnikában, a nemzetközi kommunikációban és az egész lebonyolításában, organizálásában nagyon sokat köszönhetünk nekik, amiért nagyon hálásak vagyunk. Bár a meteorológiai előrejelzések szerint Brüsszelben záporoknak, viharoknak kellett volna lennie egész nap, de ezzel szemben verőfényes napsütés kísérte végig a megmozdulásunkat. A demonstráció 17 óráig volt bejelentve, 17 óra 02-kor pedig elkezdett zuhogni az eső. A Mindenható is velünk volt és amíg nekünk kellett addig remek, jó idő volt! Utána már eshetett.  Így neki is köszönjük az európai bajtársak mellett ezt a a sok segítséget! Úgy gondoljuk, hogy mivel ezt a kezdeményezést számunkra a keresztény Isten adta, ezért ezt a harcot együtt fogjuk folytatni tovább! A tiltakozáson már be is jelentettem: Next Year in Budapest! Jövőre, 2020-ban Budapesten, az európai ellenállás fővárosában, szeretett hazánkban fogjuk folytatni! Erre minden európai patriótát várunk. Mert ahogy azt a keresztes lovagok jelszava mondta: Deus Vult! Isten akarja! Megosztásokat köszönjük! Freedom for Hungary, Freedom for Europe! Refugees Go Home!

Kremser Tamás
Főszervező, Ötletgazda